Jornades Networking Arrela’t

Fem Xarxa

Jornades d’intercanvi per donar a conèixer projectes i facilitar la creació de xarxa de contactes entre persones emprenedores de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. 

Per conèixer totes les novetats, segueix-nos:

Si vols més informació contacte amb nosaltres.

NETWORKING

Què és Networking Arrela’t?

El Networking és una activitat o pràctica que es basa en establir una xarxa de contactes professionals, a través de xerrades, conferències, formacions o altres  amb l’objectiu de generar oportunitats laborals i de negoci. Permet crear una xarxa de contactes.

Les jornades de networking organitzades en el marc del projecte Arrela’t tenen com a objectiu donar resposta a les necessitats de les persones emprenedores del territori independentment de l’àmbit de treball al que es dediquin. A més, també promouen el treball en xarxa entre persones emprenedores.

NETWORKING

Edicions Networking Arrela’t

NETWORKING EDUCACIÓ I LLEURE 2021

Coneix els resultats de les jornades de networking d’educació i lleure de l’Alt Pirineu i Aran, els projectes participants i seguim fent xarxa per compartir com ens podem ajudar els uns als altres.

 

NETWORKING 2023

Pel proper 2023 ens agradaria fer una nova jornada networking.  Tens alguna proposta? No et quedis amb els ganes i envia la teva proposta o suggerencia.

 

Envia un correu electrònic a

oficinesjoves@fempirineu.cat

Damb eth supòrt de:

ociOccitan